Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

GREE Amber Royal Inverter GWH18YE//GWH18YE klímaberendezés 5,3 kW FEHÉR

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Nem szállítható.

Paraméterek

Kivitel Magasoldalfali
Márka Gree
Modell név Amber Royal
Energiaosztály A+++/A+++
Fűtési tulajdonság Fűtésre optimalizált
Beltéri zajszint (hűtés) 48/45/43/40/37/35/33 dB(A)
Beltéri zajszint (fűtés) 47/44/43/40/36/34/32/- dB(A)
Kültéri zajszint 56 dB(A)
Beltéri méret 1101x327x249 mm
Szobaméret 34 m2
Csőméret 6mm/16mm
Hűtőközeg R32
Kompresszor Dual Stage, Inverter
Hűtőteljesítmény 5,3 kW
Fűtőteljesítmény 5,57 kW
Kiemelt tulajdonságok Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Dual Stage kompresszor, Fűtés -30°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés
Jótállás 3+2 év

Leírás és dokumentáció

GREE AMBER ROYAL

Az extrém környezeti hőmérsékletekre optimalizált Amber Royal megnövelt kül- és beltéri hőcserélővel és Dual Stage kompresszorral rendelkezik, melyekkel -30°C-ig képes fűteni, és -20°C-ig tudja a névleges teljesítményt tartani. Ezek együttes eredménye, hogy a légkondicionáló hűtésben és fűtésben is egyedülálló, A+++ energiahatékonysággal bír.

KIEMELT TULAJDONSÁGOK

Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, 3D légáram, Cold plasma szűrő, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL), 8°C-os temperálás, Dual Stage kompresszor, Fűtés -30°C külső hőmérsékletig, H-tarifa igényelhető, Kompresszor karter és csepptálca fűtés

OPCIONÁLIS TARTOZÉKOK

Vezetékes távirányító, Kártyás kapcsoló, Központi vezérlés, Távoli felügyelet

2,7 – 3,5 – 5,3 kW névleges hűtőteljesítményű modellek kaphatóak, így garantáltan megtalálja az Ön helyiségébe megfelelő készüléket. Az inverteres technológiának köszönhetően visszaszabályozza a teljesítményét, ha a helyiség lehűlt, így az energiafogyasztás minimális lesz. A+++ energiaosztályba sorolt termék.

Fűtésre kifejezetten javasolt készülék. Akár -30°C külső hőmérsékletig használható fűtés üzemmódban. A kültéri egység téliesített, karterfűtéssel és csepptálca fűtéssel rendelkezik. A Gree I Feel funkciójának köszönhetően a Gree Amber Royal készülékhez nem feltétlenül kell vezetékes távirányító, hiszen a termosztát a vezeték nélküli távirányítóba van építve. Opcionálisan elérhető hozzá vezetékes távirányító is. H-tarifás mérőórára köthető, így október 15. és április 15. között akár féláron vételezheti az elektromos áramot klímájához.

A Wi-Fi vezérlésnek köszönhetően a készüléket távolról is szabályozhatjuk, ki/be kapcsolhatjuk, az időzítőjét programozhatjuk stb.. Jó választás lehet nyaralóba, weekend-házba, ahol más fűtés nincsen, de szeretnénk elkerülni a fagykárt: a 8°C temperálás funkció bekapcsolásakor csak akkor kezd el fűteni a készülék, ha a hőmérséklet 8°C alá csökken. A 3D légáramnak köszönhetően a kifújást nem csupán fel-le, hanem jobbra-balra is lehet irányítani vagy legyezni. Ezáltal garantáltan egyenletes hőmérsékletet alakíthat ki a szobában. Opcionális kártyás kapcsolójának és vezetékes távirányító opciójának köszönhetően alkalmas lehet panziókba, szállodákba is.

A klímákban korábban használt R410a hűtőközeget lassan felváltja az R32-es jelölésű, amelynek az ODP értéke, vagyis az ózon károsító hatása 0. A GWP (globális felmelegedési potenciál) értéke 675, amely elsőre talán magasnak tűnhet, de még így is sokkal alacsonyabb a régebbi, R410a hűtőközeg GWP értékénél, mely 2088.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTÁCIÓK

Letölthető fájlok – GWH18YE-S6DBA1A
KEZELÉSI KÉZIKÖNYV
ENERGIA CÍMKE
MEGFELELŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY
SPECIFIKÁCIÓK
E-ON H TARIFA IGÉNYLŐ
E-ON H TARIFA IGÉNYLŐ (Opus)
MVM H TARIFA IGÉNYLŐ
Letölthető fájlok – GWH18YE-S6DBA1B
KEZELÉSI KÉZIKÖNYV
ENERGIA CÍMKE
MEGFELELŐSÉGI TANÚSÍTVÁNY
SPECIFIKÁCIÓK
E-ON H TARIFA IGÉNYLŐ
E-ON H TARIFA IGÉNYLŐ (Opus)
MVM H TARIFA IGÉNYLŐ

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!